Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OFK

old fashioned Kokodák...

25. 9. 2012 11:19
...aneb: "Jak sednout na lep Eisnerovi"

;-D;-D

0 0
možnosti
JF

Frollik

25. 9. 2012 18:29
Informacím nelze nic vytknout.

Snad jen, že pro methanolové příznivce to je vysoká matematika. ;-D

0 0
možnosti
RK

romualda

25. 9. 2012 9:58
0 0
možnosti
JF

Frollik

25. 9. 2012 18:31
Re: Jak to může s tou úsporou vypadat....

Alfou a omegou smluvního vztahu není ceník, ale obchodní podmínky. Kdo neumí číst nebo mu dělá problém pochopit podmínky (U Bohemky i najít to na webu) ať zůstane u starého dodavatele. Nadělá méně škody ve své peněžence.;-D

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

25. 9. 2012 7:59
K těm výpočtům:

Práci s výpočty ušetří srovnávací kalkulátory, ruční výpočet je dobrý pro kontrolu (jestli má kalkulátor aktuální cenu, např. po její změně), k přepočítání, jak to vychází po změně ceny apod. Je možno taky použít druhý kalkulátor jako srovnávací a při neshodě si to přepočítat ručně.

Kalkulátory se liší hlavně svou úplností (je blbé, když kalkulátor vynechává zrovna ty dodavatele, kteří jsou pro mne nejlevnější, že). Některé kalkulátory nabízejí ve výsledcích taky krátké info s výcucem z obchodních podmínek a diskusní fórum se zkušenostmi ke každému dodavateli.

Je pozor dát u kalkulátorů, kde se místo distribuční oblasti zadává kraj, pokud je to nový kraj. Distribuční oblasti jsou rozděleny podle starých, komunistických krajů, Takže třeba okres Vsetín patří do Zlínského kraje, ale do distribuční oblasti Severní Morava, zatímco zbytek Zlínského kraje do distribuční oblasti Jižní Morava.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

25. 9. 2012 8:01
Re: K těm výpočtům:

Podobně okres Prostějov patří do distribuční oblasti Jižní Morava, zatímco zbytek Olomouckého kraje do distribuční oblasti Severní Morava.

Nejúplnější srovnávací kalkulátor, o kterém vím je: http://energiejenda.cz

Tento používám pro srovnání: http://www.enfocus.cz

0 0
možnosti
VB

pivopad

25. 9. 2012 7:58
Po česky

Nehodnotím co tady kdo bloguje v tuto chvíli, ale jelikož se v této branži pohybuji, tak při snaze vysvětlit kolik kdo prodělá co naletěl podomním prodejcům elektřiny tak to málo kdo pochopí,,,viz při pouhém svícení ušetření cca 100 - 200 kč za silovinu,,,a prodělek za stálou platu 600 kč takže výsledek - 400:-), ale kdo nechce nepochopí,Po česky...jehovisty a podomní prodejce kopu ze schodů:-)

0 0
možnosti
K

Kitten

25. 9. 2012 7:03
Z manažera podomním obchodníkem

Pokud jste vůbec kdy nějakým manažerem byl. Když tak asi jen krátce - nedodržujete ani základní pravidkla blogování. snažíte se "obchodovat" v místě, kde se to nesmí a je to neslušné. Ostatně stejně, jako celý ten podomní a telefonní prodej. Způsob prodeje energií u nás je vůči zákazníkům nefér, tak to netahejte ještě tady.

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

25. 9. 2012 7:46
Re: Z manažera podomním obchodníkem

Obchodovat? 8-o8-o8-o V textu jsem nenalezl jedinou zmínku o konkrétním obchodníkovi s energiemi!

0 0
možnosti
R

roman37i

25. 9. 2012 5:55
To je zajímavé.

"velice si vážím Vašich návštěv u mého předchozího článku a také diskuse, kterou jste vedli."8-o Pak vám asi nebude dělat problém nám napsat, kde ta diskuse je. Takže znova a naposled. Prodej jakéhokoliv zboží a služeb patří do míst k tomu určených. Tj. do obchodů, na tržiště, na veletrhy, do prodejních kanceláří, dneska i na internet..... Nikdy né na ulici, do podchodů, na parkoviště, nebo dokonce na rohožku soukromých domů a bytů. Chápete? Sotva. Vy jste představitelem firmy, jejiž zaměstnanci toto velmi porušují a jen u mě už několikrát zvonili u dveří. Proč? To si nedokážete klienty obstarávat jiným způsobem? To je mi vás líto. I kdyby vaše firma nabízela zlaté prase za cenu železného šrotu, u mě má smůlu. Stejně jako jakýkoliv jiný obdobný prodejce. Rv

1 0
možnosti
JR

laser-man

25. 9. 2012 5:06
Realita s podomními prodejci.

Zde jeden příklad, jak pracují dealéři: http://rucka.blog.idnes.cz/c/263330/Nekale-praktiky-energohyen.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Vše, co píši, vychází z mých osobních zkušeností a může Vám pomoci při rozhodování, koho zvolit za dodavatele a jak uspořit za energie.

www.jaknazmenudodavatele.cz
https://www.facebook.com/knihazmenadodavatele
www.michaleisner.cz

www.energienadruhou.cz

 

 

Seznam rubrik